Pesto alla Trapanese (Aida Bio) 190 g

24,30 zł
Brutto
Ilość
0 recenzje

Jedyne w swoim rodzaju Pesto z Trapani. Oryginalna receptura.

Od Aida

9999 Przedmioty

Opis

Skład:
miąższ pomidorowy pokrojony w kostkę 75%, migdały 10%, koncentrat
pomidorowy 5%, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia,
regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330)
świeże bailikum, pieprz mielony, czosnek, sól,

Wspaniałe pesto którego receptura pochodzi z miejscowości Trapani, zawierające unikatową kompozycje pomidorów, migdałów oraz oliwy z oliwek. Typowy dla zachodniej Sycylii

Sycylijski specjał doskonale nadaje się jako włoska przystawka z makaronem lub jako bruschetta na chlebie. Idealny dodatek do szybkiego i smacznego pierwszego dania.

Porady dla alergików: Może zawierać śladowe ilości innych orzechów i selera!

Aida- początek swojego istnienia bierze w 1930 roku dzięki działalności Antonino Giangreco latami zmieniając się wraz z doświadczeniami i podążając za trendami rynku.

Pierwotnie jako gospodarstwo produkujące mleko, a nieco później migdały i miód, po wielu latach, w 1977 roku, przeniosła się do piekarni z przyległą fabryką słodyczy.

Ideę przetwarzania owoców i innych darów natury w niepowtarzalne specjały i późniejszego dzielenia się nimi z szerszym światem, zapoczątkował w 1990 roku Paolo Giangreco, obecny właściciel firmy Aida.

Z początku jedynie lokalnie, lecz po nie długim czasie już na skalę europejską i międzynarodową.

Masa: 190 g

Termin przydatności: minimum 6 miesięcy

Przechowywanie: chłodne i suche miejsce. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 3 dni.

PRODUKT W 100% ORYGINALNY. WŁOSKI. GORĄCO POLECAMY !

JAKOŚĆ I SMAK ... to jest to co kochamy :)

Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: