
Ser Owczy posypany Pistacjami
Ser bardzo delikatny w smaku i łagodny, lekko słodkawy. Stanowi część całego kręgu serowego. Wytwarzany jest z mleka owcz Jest to ser Primo Sale...
Opis
Oryginalna nazwa: "Pecorino con Cipolla Fresca"
Ser bardzo delikatny w smaku, łagodny z wyczuwalnym aromatem zielonej cebulki.
Jest to ser typu Primo Sale (część całego kręgu serowego), dojrzewający około 3-4 miesięcy
Doskonale nadający się na kanapki, do wina i wędlin lub też na deskę serów. Bardzo smaczny i zdrowy.
Produkt BIO
Przechowywać w lodówce w temperaturze dodatniej +5/-3 ° C
Termin przydatności do spożycia to co najmniej 3 miesiące.
Ser kroimy i pakujemy hermetycznie bezpośrednio przed wysyłką (takie pakowanie pozwala na bezpieczne przechowywanie oraz na zachowanie świeżości). Ser wysyłany do klientów jest zawsze świeży i aromatyczny.
POSTAW NA JAKOŚĆ I SMAK ! ...to jest to co KOCHAMY :)
Ser bardzo delikatny w smaku i łagodny, lekko słodkawy. Stanowi część całego kręgu serowego. Wytwarzany jest z mleka owcz Jest to ser Primo Sale...
Oryginalna nazwany "Formaggio Primo Sale Bianco" Ser bardzo delikatny w smaku, czysty owczy ser, bez jakichkolwiek dodatków smakowych. Dojrzewa...
Ser bardzo ciekawy w smaku, pochodzi z samego serca Sycylii. To ser półdojrzewający (semistagionato) czyli o średnim okresie dojrzewania;...
Oryginalna nazwa: "Formaggio Pecorino Liquoroso Rosso" Ser bardzo delikatny i ciekawy w smaku, dość łagodny, lekko słodkawy z wyczuwalnym aromatem...
Oryginalna nazwa: "Formaggio Primo Sale Rosmarino" Ser bardzo ciekawy w smaku, łagodny, z wyczuwalnym delikatnie aromatem rozmarynu. Jest to ser...
Oryginalna nazwa: "Pecorino Fresco con Noci" Ser bardzo ciekawy w smaku, łagodny, lekko słodkawy. Jest to ser typu Primo Sale, dojrzewający około...
Oryginalna nazwa: "Pecorino Fresco con Rucola" Bardzo ciekawy w smaku, dość łagodny. Jest to ser typu Primo Sale, dojrzewający około 3-4 miesiące....
Oryginalna nazwa: "Pecorino Fresco con Peperoncino" Ser bardzo ciekawy w smaku, dość pikantny Jest to ser typu Primo Sale, dojrzewający około 3-4...
"Formaggio Mandorle Spolverato" Pyszny ser, bardzo delikatny w smaku i łagodny, lekko słodkawy. Jest to ser Primo Sale czyli ser doskonale nadający...
"Formaggio Origano Spolverato" Delikatnie pikantny, rozpływa się w ustach uwalniając swoją pełnię smaku dopiero po kilku chwilach. Bardzo ciekawy...
Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Oryginalna nazwa to "Tuma" Ser typu Pasta Filata - czyli ser bazujący na procesie produkcji Mozzarelli. Doskonały do wszelkiego rodzaju dań...
Produkt naturalny, bez substancji konserwujących (są nieco słone, gdyż były przechowywane w zalewie z solanki). AMORE SRLS ....czyli Francesco...
Miód z kwiatów cytryn i pomarańczy uznawany jest za jeden ze smaczniejszych i szlachetniejszych gatunków miodu. Na pewno nie smakuje jak owoce...
SYCYLIJSKI Dojrzewający Ser z mleka krowiego w posypce z czarnego tłuczonego pieprzu. Oryginalna nazwa: Canestrato Siciliano SemiStagionato IL...
Najpopularniejsze włoskie ciastka czekoladowo-kakaowe pokryte lukrowymi gwiazdkami. Wyprodukowane z wysokiej jakości składników. Świetnie...
Typowe Sycylijskie Salami z pistacjami, pełne klasycznych aromatów Morza Śródziemnego. Wytwarzane jest w zakładzie Chiaramontano, słynnej...
Oryginalna nazwa: "Formaggio Primo Sale Pepe Nero" Ser bardzo ciekawy w smaku, z wyczuwalnym aromatem czarnego pieprzu. Jest to ser typu Primo...
Ser dość pikantny, bardzo ciekawy w smaku. Jest to ser typu Semistagionato, czyli półdojrzewający, ma około 6-7 miesięcy Jest to część całego kręgu...
Polecane dla mi?o?ników kuchni w?oskiej, ale nie tylko :) Do wykorzystania na wiele sposobów :) do nale?ników, rogalików itd... Agrisicilia- od 30...
Oryginalna nazwa: "Formaggio Primo Sale Tartufo" Ser bardzo delikatny w smaku, dość łagodny, lekko słodkawy. Jest to ser typu Primo Sale,...
POMARAŃCZE - 100% SYCYLIJSKI SMAK. Owoce pochodzą z naszego rodzinnego, naturalnego sadu. Owoce nie są pryskane, nie są woskowane, ani też w żaden...
Polecane dla mi?o?ników kuchni w?oskiej, ale nie tylko :) Do wykorzystania na wiele sposobów :) do nale?ników, rogalików itd... Pojemno??: 360 gr...
Spianata to typowe szerokie salami wywodzące się z Kalabrii. Jest przygotowane ze starannie zmielonego najlepszego mięsa wieprzowego. Wędlina jest...
Oryginalna nazwa: Mozzarella per Pizza Mozzarella - nazywana królową włoskch serów, to podstawowy i najważniejszy składnik dobrej włoskiej pizzy....
error Chwilowo nie możesz polubić tej opinii