Salami z Osła
Oryginalna nazwa to „Salame di Asino”Salami to jest robione ze 130 g sycylijskiego osła w zakładzie Chiaramontano Chiaramontano powstała dzięki...
Aktywne filtry
M?ka pszenna typ 00 - to bardzo drobno zmielona m?ka pszenna, niemal jak py?, ?wietnie nadaje si? do pizzy, ale r?wnie? do wyrobu ciasta na...
Dedykowana szczeg?lnie do wyrobu ciasta na pizz?, ale nie tylko :) M?ka pszenna typ 00 - to bardzo drobno zmielona m?ka pszenna, niemal jak py?,...
M?ka pszenna typ 0 - to drobno zmielona m?ka pszenna, ?wietnie nadaje si? do pizzy, ale r?wnie? do wyrobu ciasta na ravioli, lekkich w?oskich...
Semola di Grano Duro Rimacinata to m?ka pszenna otrzymywana ze zmielonych ziaren pszenicy durum. Doskona?a do wyrobu makaron?w, jak r?wnie? do...
Manitoba s?u?y do wyrobu chleba, pizzy, focaccii, ?wi?tecznych bab w?oskich, bagietek, rogalik?w czy te? p?czk?w. Zwana jest inaczej m?k?...