Salami z Osła
Oryginalna nazwa to „Salame di Asino”Salami to jest robione ze 130 g sycylijskiego osła w zakładzie Chiaramontano Chiaramontano powstała dzięki...
Aktywne filtry
Polecane dla mi?o?ników kuchni w?oskiej, ale nie tylko :) Do wykorzystania na wiele sposobów :) do nale?ników, rogalików itd... Agrisicilia-?od 30...
Polecane dla mi?o?ników kuchni w?oskiej, ale nie tylko :) Do wykorzystania na wiele sposobów :) do nale?ników, rogalików itd... Agrisicilia- od 30...
Polecane dla mi?o?nik?w kuchni w?oskiej, ale nie tylko :) Do wykorzystania na wiele sposob?w :) do nale?nik?w, rogalik?w itd... Pojemno??: 360 g...
Polecane dla mi?o?ników kuchni w?oskiej, ale nie tylko :) Do wykorzystania na wiele sposobów :) do nale?ników, rogalików itd... Agrisicilia- od 30...
Konfitura z bia?ej figi od Agrisicilia. Polecane dla mi?o?nik?w kuchni w?oskiej, ale nie tylko :) Do wykorzystania na wiele sposob?w :) do...
Polecane dla mi?o?ników kuchni w?oskiej, ale nie tylko :) Do wykorzystania na wiele sposobów :) do nale?ników, rogalików itd... Pojemno??: 360 gr...
Dżem zosta? zrobiony z pomara?czy odmiany Moro Tarocco i Sanguinello, jedynych w swoim rodzaju pomara?czy, rosn?cych tylko na Sycylii. Zawieraj?...
Dżem z opuncji figowej, czyli dok?adniej owoców kaktusa, zwanych przez w?ochów Fighi d'India, co oznacza Figi Indyjskie. Agrisicilia- od 30 lat...
Polecane dla mi?o?ników kuchni w?oskiej, ale nie tylko :) Do wykorzystania na wiele sposobów :) do nale?ników, rogalików itd... Agrisicilia- od 30...