Salami z Osła
Oryginalna nazwa to „Salame di Asino”Salami to jest robione ze 130 g sycylijskiego osła w zakładzie Chiaramontano Chiaramontano powstała dzięki...
Aktywne filtry
ORYGINALNY SYCYLIJSKI KREM Z PISTACJI !!! Najsłynniejsze na świecie pistacje rosną u stóp Etny na Sycylii, w okolicach miejscowości Bronte....
Pesto z bazylii to wr?cz symbol i klasyka w?oskiej kuchni. Posiada a szerokie zastosowanie i jest baz? wielu sos?w do makaron?w, sa?at, sera, mi?s,...
Pesto to wr?cz symbol i klasyka w?oskiej kuchni. Posiada szerokie zastosowanie i jest baz? wielu sosów do makaronów, sa?at, sera, mi?s, zup, pizzy,...
Pesto to wręcz symbol i klasyka włoskiej kuchni. Pesto ma szerokie zastosowanie i jest bazą wielu sosów do makaronów, sałat, sera, mięs, zup,...
Polecany dla mi?o?nik?w pesto, ale nie tylko :) Wspania?y produkt do past, pesto, mi?s, ryb, sa?atek, jak r?wnie? na kanapki. Do wykorzystania na...
Polecany dla mi?o?nik?w kuchni w?oskiej, ale nie tylko :) Wspania?y produkt do past, pesto, mi?s, ser?w, sa?atek, jak r?wnie? na kanapki, czy do...
Najsłynniejsze na świecie pistacje rosną u stóp Etny na Sycylii, w okolicach miejscowości Bronte. Dlatego dedykujemy go miłośnikom słodkości, ale...
Pate di Peperoncino- idealne dla wszystkich miłośników intensywnych i bogatych smaków. Stworzony dla najbardziej pretensjonalnych podniebień w...
Oryginalnie "Pesto di Finocchietto Selvatico". Dziki koper włoski jest szczególnie aromatycznym warzywem. Rośnie głównie na Sycylii, ojczystej...
Pesto wykonane z najwyższej jakości włoskich pistacji. Zapewnia każdej potrawie niepowtarzalny smak. Doskonale pasuje do dań ze świeżego makaronu...
Pesto Siciliano z czerwonych pomidorów, rafinowane dzikim koprem włoskim i migdałami. W składzie znajduje się 50% naturalnie uprawianych i...